Workshop - Ajkán, Azúr Bagoly tejfestékkel 

2021.09.29

Szeptember 25-én, ismét egy szuper workshopot tartottunk Ludvai Földesi Katával, a Zero Waste Generáció megálmodójával.

Katával az a közös bennünk, hogy mindkettőnknek fontos a fenntarthatóság a lakberendezésben! Ugyanaz a célunk! Valamint tökéletesen kiegészítjük egymást ebben a közös munkában....amit igazából nem is munkának neveznék, hanem ez a szenvedélyünk!! És nem utolsó sorban iszonyat jókat tudunk dumálni! :D

A helyszín pedig a ,támogasd a helyit' szellemben kerestetett, így a Te Számítasz Egyesület irodáját alakítottuk át kissé erre a szombati alkalomra.

Hogy mégis milyen anyagokkal? Itt jön képbe az Azúr Bagoly tejfesték és a rendszere, ami az általam ismert festékek közül a legkörnyezetbarátabb! Ráadásul plusz pont, hogy ez a szemléletmód a csomagolásán is tükröződik!

Mégis mi kell egy ilyen workshophoz? Csak Te!!

Mi minden eszközt és alapanyagot biztosítunk számodra. Ha kíváncsi vagy a bútorfestés alapjaira, szeretnél tanulni, és közben jól szórakozni, gyere el egy ilyen délutánra! 

Egy ilyen workshop alkalmával átadunk egy alap elméleti tudást, megtanulhatsz és kipróbálhatsz 4 féle technikát, és kapsz egy többféleképpen felhasználható polcot, amit a begyakorolt módszerek egyikével lefesthetsz! Valamint egy adag bíztatást, hogy bátran nekiállj az otthon felhalmozott,  Rád váró bútorokra! :)

Legközelebb október 9-én találkozhatsz velünk Veszprémben, a Feltöltőponton. A workshop 6 fő jelentkezése esetén indul! Gyertek-gyertek! :)

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/987315912124421?ref=newsfeed

Itt tudsz jelentkezni: https://forms.gle/HgAgMGyCWnv3YHAW7


Egy kis ízelítő a szombati alkalomról, pár fotó a lelkes, munkában elmélyült vendégekről, a gyakorló darabokról, és a szebbnél-szebb polcocskákról...